KONIAREK. RODZINNA MANUFAKTURA

Szukasz smaku wędlin, który pamiętasz z dzieciństwa? Szynki jak kiedyś? Wspaniałej kiełbasy z szynki od wędzarza? Czy może wiejskich kiełbasek? Salcesonu, który smakuje jak dawniej? Wszystkie te produkty znajdziesz u nas! W rodzinnej manufakturze Koniarek dbamy o to, byś w naszych wędlinach odnalazł właśnie to, czego szukasz: smak tradycji.

Już od ponad 30 lat w samym sercu Polski tworzymy Wasze ulubione wędliny. Jesteśmy rodzinnym przedsiębiorstwem z długimi tradycjami. Nasza historia jest tym, z czego czerpiemy, ale jednocześnie w żaden sposób nas nie ogranicza. Łączymy poszanowanie dla dawnych smaków i metod przetwórstwa z wykorzystaniem nowoczesnych technologii i nowatorskim podejściem do prowadzenia biznesu.

Istnieje bardzo wiele produktów żywnościowych, które zanim znajdą się na naszych stołach, przemierzają pół świata. W rodzinnej manufakturze Koniarek jesteśmy jak najdalsi od takiego podejścia. Staramy się, by trzoda chlewna z jakiej korzystamy, znajdowała się w najbliższej okolicy naszych zakładów mięsnych. Ogranicza to zbędny transport i powiązany z nim stres. Zmniejsza także ślad węglowy i korzystnie wpływa na ekologię. Wszystko po to, by zapewnić Wam najlepsze wędliny – od farmy aż po stół.

RODZINNA MANUFAKTURA

Dokładamy wszelkich starań, by w naszych produktach używać tylko składników najwyższej jakości. Badamy je i sprawdzamy na wszystkich etapach. Dzięki temu nie boimy się podawać składów naszych wędlin – są one najkrótsze jak to możliwe, a wszystkie składniki są naturalne i zgodne z tradycją.

Rodzinna manufaktura Koniarek to firma ze 100% polskim kapitałem. Nie chodzi w tym wypadku tylko o pieniądze, ale także o naszą historię i tradycję. W stu procentach polską, nie bojącą się jednak nowoczesnych rozwiązań. Cały czas podążamy za zmieniającymi się trendami i potrzebami żywieniowymi naszych Klientów. Prowadzimy własny ubój i rozbiór mięsa, By na każdym etapie dbać o wysoką jakość. Dbamy także o minimalizowanie śladu węglowego: korzystamy z trzody chlewnej pochodzącej z najbliższych okolic, co ogranicza konieczność transportu.

Nasze produkty zostały odznaczone certyfikatem Jakość Tradycja, co jest gwarancją, że od wielu lat korzystamy z tych samych metod wytwarzania wędlin, tylko z najwyższej jakości mięsa i przypraw! Bez GMO czy zbędnych dodatków. Wszystko po to, byś kosztując naszych wędlin poczuł najlepszy smak tradycji.

KONTAKT

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Koniarek
Kozia Góra 40, 99-307 Strzelce
tel/fax: (24) 356-65-95
(24) 356-65-11
e-mail: sekretariat@koniarek.pl

Dział handlowy: (24) 252-11-60 fax (24) 252-11-59
Biuro obsługi klienta: (24) 252-11-60, 607-953-300
Transport: 603-280-700
Sekretariat/Księgowość: (24) 356-65-11, (24) 356-65-95
Skup żywca: (24) 356-68-53, 691-769-322